Hirlevél

RG Cégcsoport

RG Net Kft. - hálózati eszközök, gyengeáramú villamosság, megfigyelő kamerákRG Net Kft.

www.rgnet.hu

RG Networks Kft.RG Networks Kft.

www.vannet.hu

RG StúdióRG Stúdió

www.rgstudio.hu

MV NetSystemsMV NetSystems

mvnetsystems.hu

Hírek


Pályázati lehetőség - Műholdas Internet bekötés- és szolgáltatás igénylésére, Agrárvállalkozások számára!

<<< Vissza
 
2013.03.05

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben a Baranya Megyei Agrárkamara és az RG Networks pályázatot ír ki mezőgazdasági vállalkozások részére műholdas internetes szolgáltatás bekötésére, illetve ellátására.

A megfelelő adatkommunikáció, széles sávú internet elérés már nélkülözhetetlen a vállalkozások életében, ebből az agráripar sem kivétel. Az ország internetes lefedettsége több területen nem megfelelő, ennek kiküszöbölésére szolgál a műholdas internet, mely gyors és egyszerű adatkommunikációt biztosít az ország teljes területén, megkönnyítve a mindennapos munkát és a kereskedelmet. 
 

A fiatalok mezőgazdasági tevékenységének támogatása fontos cél lesz a jövőben, ezzel párhuzamosan az internetes agrármédia szerepe is egyre hangsúlyosabbá válik hazánkban.

Emiatt érezte úgy az RG Networks, a vanNet műholdas internet szolgáltatás forgalmazója, hogy segítséget nyújt a Baranya Megyei Agrárkamarával a mezőgazdaság számára. Ennek a pályázatnak a keretében 5 vállalkozás számára lesz kedvező feltételek mellett elérhető a szélessávú műholdas internet.

Tekintse meg a pályázatot >>>