Hirlevél

RG Cégcsoport

RG Net Kft. - hálózati eszközök, gyengeáramú villamosság, megfigyelő kamerákRG Net Kft.

www.rgnet.hu

RG Networks Kft.RG Networks Kft.

www.vannet.hu

RG StúdióRG Stúdió

www.rgstudio.hu

MV NetSystemsMV NetSystems

mvnetsystems.hu

Hírek


vanNettel az Africa Eco Race-en!

<<< Vissza
 
2014.02.06

Az Opel Dakar Team az Africa Eco Race verseny bizonyos szakaszain a vanNet műholdas internetet használta adatkommunikációjának lebonyolításához!

Megkértük Csajtai Kristófot aki a verseny ideje alatt végig kísérte a csapatot és használta a rendszerünket, hogy pár mondatban foglalja össze, mire is használták a műholdas internetünket: 
A vaNnet által biztosított műholdas internetkapcsolatot jellemzően a táborokban használtuk video és fotóanyagok Magyarországra küldésére. Adtunk le vele video anyagot az RTL Klub fókusz című műsorába, a napi TV-s összefoglalókba, valamint az On-line felületeinkre (dakar.hu, illetve Facebook). A Szolgáltatásnak nagy szerepe volt abban, hogy a facebook rajongóink száma több mint 10 ezerrel növekedett 1 hét alatt ugyanis a gyors és pontos on-line tájékoztatás a versenyről ehhez elengedhetetlen volt.
Használtuk továbbá a Nemzeti Sport, a Nemzeti Sport on-line, illetve a Blikk számára készült szöveges és képanyagok célbajuttatására is. Ezen kívül szolgált rekreációs célokat is, ugyanis a csapattagok ezen keresztül tartották a kapcsolatot az otthoniakkal.